zaterdag 8 januari 2011

Wij verhuren ons nieuwbouwappartement van 170 m2 gelijksvloer voor 6 personen aan de oostkust in turkije,Mersin,kargipinari,bevind zich queenaba beach resort (meerderheid belgen)queen aba beach resort is uitgerust met een raftingbaan,6 zwembaden met 18 glijbanen.ligbedden bij het zwembad (gratis)ligbedden op het strand (gratis)parasols (gratis)terras bij de pool/restaurantnaast zwemmen zijn er talloze mogelijkheden voor andere sporten op dit resort-4 tennisbanen-2 basket en volleybalvelden-een voetbalveld-minigolf-in open lucht - fitnestoestellen-haman-sauna-speeltuintje-verschillende bbq met bijhorende tafels en banken-prive parking-24/24 bewakingu wilt shoppen?op het complex is een winkelcentrum waar je voor alles terecht kunt!!Zodra je echter het resort verlaat sta je midden in het echte turkije waar je in de nabijgelegen dorpjes de cultuur kunt opsnuiven. Wat verderop in de stad Mersin is het ook fijn vertoeven, er zijn veel typische restaurantjes en de oude stad is zeker de moeite waard, is zeer gemakkelijk te bereiken met de bus (dolmus)voor ieders wat wilt : cultuur, natuur, sport, lekker zonnen!!ons vakantieappartement is gelegen direct aan zee,en is voorzien van 3 slaapkamers,twee kamers met 2-persoonsbedden, 1 kamer met 2 één-persoonsbed ,2 badkamers,waarvan ééntje in slaapkamer, 2 terassen waaronder groot terras met tuinstel + tafel met 6 stoelen,elk slaapkamer en eetkamer heeft airconditioning.de keuken is volledig uitgerust, vaatwasser,keramische kookplaat,oven,koelkast met diepvriezer,fruitpers,vleesgril,nette service,bestek,koffieapparaat,waterkoker,senseo. grote eetkamer met flatscreen,sattelietontvanger,homecinema met dvd speler. verder is het appartement uitgerust met wasmachine,droogrek,strijkijzer,strijkplank,haardroger,weegschaal.1 HEREN EN DAMESFIETS!!kortom alles voor een geslaagde vakantie!!Huur van eigenaar persoonlijk, die u ook kan helpen met bijv.tickets, transfer van en naar luchthaven in Adana [105km], huur van auto, kortom alle praktisch zaken om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te makenWij geven u het volledige uitleg mee,zoals de eventuele tussenlanding ,routes van Adana naar Queenaba met wagen tot aan het appartement + het volledige uitleg van al de toestellen etc... in het appartement zelf!!per week 7 nachtenlaagseizoen (november,December,januari,februari - maart)210 ¤Tussenseizoen (april,mei,juni, september en oktober,)280 ¤hoogseizoen (juli-augustus)350 ¤per 2 weken 14 nachtenlaagseizoen (november,December,januari,februari - maart)400 ¤Tussenseizoen (april,mei, juni, september en oktober)530 ¤hoogseizoen (juli-augustus)650 ¤langere periode of overwinteren is bespreekbaar!!

Ga ook eens in de winter naar Turkije en beleef Turkije eens op een andere manier. Trek er op uit met de auto, doe uitstappen en leer Turkije eens kennen. Dit is een heel andere ervaring dan de All In Hotels!!!

Krokus en kerstvakantie 250 ¤ per week

Paas en herfstvakantie 280 ¤ per week ( 2  weken 560 ¤ )

InbegrepenBeddenlakensHanddoekenGratis waterverbruikbijkomende kostenwaarborg 200 ¤electriciteit volgens verbruik!!Het kuisen van appartement + wassen van beddenlakens 70 ¤ Ter plaatse betalen!!vliegticketsbrussel,dusseldorf,cologne - adana met pegasus airlines - turkish airlinesogerturktur.deogerfly.comgulreizen.be

SunExpress

Meer foto's of video's van het resort!!: You Tube 

Queenaba Beach Resort (Turkije,Mersin,Kargipinari 

of

http://www.mijnalbum.nl/Album=8FTH433H

Zie enkele beoordelingen

http://www.vakantiereiswijzer.nl/vakantie/beoordeling/218708/queenaba-beach-resort/ 

meer info


Geen opmerkingen: