maandag 10 januari 2011

Vakantiehuis te huur, 2 tot max 8 personen op amper 30 km van de Zee , Hyères, Le Lavandou, Nice, St Tropez, op de grens Provence Côte d'Azur (luchthaven  en TGV in Marseille, Nice, Toulon), 80 km ten zuiden Gorges du Verdon,tussen Aix-en-Pce en St-Tropez. 

De omgeving is ideaal voor de fiets- of wandelliefhebber.

In het dorpje is alles beschikbaar (krant, kapper, bakker, slager, winkel, tot zelfs tennisbanen, een meertje om te vissen en een manège).

 

Het is een privé domein met 2 te huren woningen op een oppervlakte van 2,4 ha , met privé zwembad, buitendouche en ligzetels, een pétanquebaan, tafeltennis,....

 

We verhuren  een woning apart voor 2,4 of 6 personen of de  2 huizen samen voor max 8 personen, telkens met keuken, eigen terras en tuinmeubilair in teak met BBQ ter beschikking.

 

Verhuring : juni, juli, augustus  tot 10 september, minstens 1 week van zaterdag tot zaterdag, alles inclusief, geen extra kosten bij de afreis.

Voorzien en inbegrepen in de verhuring per week :  bed-bad-keukenlinnen,verbruik van water/elektriciteit, en de  eindschoonmaak.  

 

Huisdieren kunnen bij ons niet logeren. 

Indien interesse kan je ons contacteren graag met vermelding van de vakantieperiode en met hoeveel personen je vakantie neemt (aantal volwassenen, kinderen en/of babies-2jr) . Bedankt.

meer info


Geen opmerkingen: