maandag 31 januari 2011

Gratis tennissen tijdens uw vakantie

Gratis tennissen tijdens uw vakantie

VEEL GRATIS SPORTFACILITEITEN!!!

In La Marina, aan de Calla Lisboa 3 hebben wij inde verhuur 2 naast elkaar gelegen, nieuwe, luxueuze, 6 persoons appartementenbehorend tot een uitgebreid Sport Resort genaamd Residential Deportivo LaMarina. Bij uitstek geschikt voor gasten die ook van sportief bezig zijnhouden.

In het 2verdiepingen tellende gebouw zijn 12 appartementen: 6 op elke verdieping.

De gastenmogen gratis gebruik maken van allefaciliteiten van het sport Resort: o.a. 2(verlichte) gras tennisbanen,basketbal- en voetbalveld voor het complex, groot zwembad, apart kindergedeelte,jeu de boules baan, padlle baan, kinderspeeltuin.

Elkedonderdag en zondag is er een grote markt op 400 meter afstand en oploopafstand zijn meer dan 50 baretjes, terrasjes,  restaurantjes en supermarkt.

De naastelkaar gelegen appartementen zijn beiden geschikt voor 6 personen en beschikkenelk  over  3  2-persoonsslaapkamers, woonkamer met kompleet ingerichte open keuken en een modernebadkamer met douche. Ze zijn voorzien van airco voor in de zomer en centraleverwarming voor in de winter. U kunt gebruik maken van een privé tuin van 26 m2(met kunstgras) en van de bij het complex behorende te terrein.

Deinrichting van de appartementen is niet gelijk maar wel gelijkwaardig.

Kijk vooruitgebreide informatie, foto’s, prijzen en beschikbaarheid over dezeappartementen op onze website bij Calle Lisboa 3/2 

meer info


Geen opmerkingen: