woensdag 19 januari 2011

Logeer in hartje Provence Côte d’Azur, met 2 tot max 8 personen !

Verhuring : juni, juli, augustus  tot 10 september, minstens 1 week van zaterdag tot zaterdag,  

We verhuren  aan 2,4 of 6 personen  tot max  8 personen  , met 1,2,3, 4  slaapkamers, 1 of 2 badkamers .     

We verhuren 2 woningen op hetzelfde privé domein,  apart of samen (enkel nog in juni en augustus) , telkens met woonkamer (zit en eethoek), flatscreen tv, een  keuken met keukengerief,  badkamers met douche en lavabo, wasmachine, eigen terras en tuinmeubilair in teak met BBQ ter beschikking.   

Het zwembad wordt dagelijks  schoongemaakt met rondom ligzetel, parasols, buitendouche met grasperk, er is eveneens:   tafeltennis, petanqueterrein,  schaakbord in de tuin,.....

Alles inclusief, geen extra kosten bij de afreis.    Voorzien en inbegrepen in de verhuring per week :  bed-bad-keukenlinnen,verbruik van water/elektriciteit, en de  eindschoonmaak.  

Hoogseizoen  (juli en augustus) vanaf 600 euro/wk voor 2 personen.

Regio : in een Provençaals dorpje, op de top van een heuvel, geen verkeer en privé ligging,  amper 30 km van de Zee , Hyères, Le Lavandou, Nice, St Tropez, op de grens Provence Côte d'Azur (luchthaven  en TGV in Marseille, Nice, Toulon), 80 km ten zuiden Gorges du Verdon,tussen Aix-en-Pce en St-Tropez. 

De omgeving is ideaal voor de fiets- of wandelliefhebber.

In het dorpje is alles beschikbaar (krant, kapper, bakker, slager, winkel, tot zelfs tennisbanen, een meertje om te vissen en een manège).

 Het is een privé domein  op een oppervlakte van 2,4 ha , met privé zwembad(veilig voor kinderen) met buitendouche en ligzetels, een pétanquebaan, tafeltennis,....

Huisdieren kunnen bij ons niet logeren. 

Indien interesse kan je ons contacteren  met vermelding van de vakantieperiode + hoeveel personen (aantal volwassenen, jongeren en/of kinderen, babies- 2jr) . Bedankt.

meer info


Geen opmerkingen: