zaterdag 11 december 2010

Woning: dpmr-pptw Gemeubileerde Duplex woning met schitterend zeezicht en bestaande uit een ruime woon/eetkamer, keuken, overdekt terras, 2 slaapkamers, badkamer en zonnig dakterras. Daarnaast heeft men zowel voor als achter de woning een stuk (eigen) tuin. Dit huis bevindt zich in een kindvriendelijke gemeenschap met groot gemeenschappelijk zwembad en barretje en tevens op een paar minuten loopafstand van de tennisbanen en een lokaal winkelcentrum met verdere faciliteiten (restaurantes, barretjes, supermarkt, bank, apotheek).

Plaats: Moraira - Javea Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis.

Life4Sun U bent op zoek naar Zonnig zuidelijk woonvastgoed dat het beste bij u past. Life4Sun kan u daarbij veel zoektijd besparen. Als u uw persoonlijke Wensprofiel invult en digitaal naar ons mailt, dan zoeken wij een Spaanse woning die precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Heeft u andere vragen voor ons team? Stel deze dan via het contactformulier op onze site, en wij nemen direct contact met u op.

meer info


Geen opmerkingen: