dinsdag 28 december 2010

Vakantiehuis te huur, 2 tot max 8 personen , tijdens maand juni, juli, augustus tot 10 september, minstens 1 week en van zaterdag tot zaterdag.

Regio : in een provencaals dorpje, op de top van een heuvel, geen verkeer en privé ligging,  amper 30 km van de Zee , Hyères, Le Lavandou, Nice, St Tropez, op de grens Provence Côte d'Azur (luchthaven  en TGV in Marseille, Nice, Toulon), 80 km ten zuiden Gorges du Verdon,tussen Aix-en-Pce en St-Tropez. 

De omgeving is ideaal voor de fiets- of wandelliefhebber.

In het dorpje is alles beschikbaar (krant, kapper, bakker, slager, winkel, tot zelfs tennisbanen, een meertje om te vissen en een manège).

 

Het is een privé domein  op een oppervlakte van 2,4 ha , met privé zwembad(veilig voor kinderen) met buitendouche en ligzetels, een pétanquebaan, tafeltennis,....

 

We verhuren  aan 2,4 of 6 personen  tot max  8 personen  , met 1,2,3, 4  slaapkamers, 1 of 2 badkamers .     We verhuren 2 woningen  (apart of samen) die op hetzelfde domein gelegen zijn. telkens met  keuken en keukengerief, eigen terras en tuinmeubilair in teak met BBQ ter beschikking.  

 

Verhuring : juni, juli, augustus  tot 10 september, minstens 1 week van zaterdag tot zaterdag,

Alles inclusief, geen extra kosten bij de afreis.

Voorzien en inbegrepen in de verhuring per week :  bed-bad-keukenlinnen,verbruik van water/elektriciteit, en de  eindschoonmaak.  

 

Huisdieren kunnen bij ons niet logeren. 

Indien interesse kan je ons contacteren graag met vermelding van de vakantieperiode + hoeveel personen (aantal volwassenen, jongeren en/of kinderen, babies) . Bedankt.

meer info


Geen opmerkingen: