donderdag 11 november 2010

Woning: cld229 Deze exclusieve villa met een leefoppervlakte van 340 m2 is gebouwd in 1998 volgens Spaans ontwerp en met oog voor kwaliteit zoals marmeren vloeren, houten kozijnen, degelijke inbouwkasten, sierlijsten en inbouwverlichting. De totale grondoppervlakte is 650 m2 en biedt veel privacy met aan de achterkant blijvend prachtig uitzicht over de dagelijks perfect onderhouden golfbaan en het privé zwembad (cascade model) welke verwarmd wordt d.m.v. zonne-energie. Aan de voorkant van de villa is er plaats voor 2 autos en er is tevens 1 overdekte en afgesloten parkeerplaats direct onder de tennisbaan slechts 50m van de villa vandaan. Op deze urbanisatie kan men vrij gebruik maken van o.a. het gemeenschappelijk zwembad (25m x 10m), tennisbaan, tropische tuinen en speeltuin voor de kleintjes. De vorige vraagprijs was 695.000,-! 

Plaats: Santa Pola Dit kleine stadje heeft een belangrijke haven. De vissers varen tot aan de Canarische Eilanden. Daarom is Santa Pola bekend om zijn zeevruchten. De zoutwinning, uit de dijken die aan beide zijden van de nationale straat naar het zuiden liggen, is ook belangrijk voor de economie. Santa Pola wordt nog niet door toerisme beheerst. Faciliteiten Airconditioning, Keuken, Magnetron, Wasmachine, Ligbad, Douche, Balkon, Dakterras, Tuin/terras, Garage, TV (Nederlands), Prive zwembad en Vloerverwarming.

Life4Sun U bent op zoek naar Zonnig zuidelijk woonvastgoed dat het beste bij u past. Life4Sun kan u daarbij veel zoektijd besparen. Als u uw persoonlijke Wensprofiel invult en digitaal naar ons mailt, dan zoeken wij een Spaanse woning die precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Heeft u andere vragen voor ons team? Stel deze dan via het contactformulier op onze site, en wij nemen direct contact met u op.

meer info


Geen opmerkingen: