vrijdag 26 november 2010

E-1-1 Bargylia, 3 slaapkamer Triplex omgeving Guvercinlik /Bodrum

Start vanaf 450,00 Euro per week.Het appartement bestaat uit drie slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. De bovenste verdieping bestaat uit een grote suite slaapkamer met een king-size bed + de badkamer bevat een bad / douche. De middelste verdieping bestaat uit een open woonkamer / eetkamer met een open keuken. De onderste verdieping bestaat uit twee slaapkamers (een stapelbed  en twee singles bedden), en een badkamer met douche. De twee eenpersoonsbedden kunnen samen worden geschoven als dubbelbed. Alle verdiepingen hebben een balkon en uitzonderlijk panoramisch uitzicht op zee zich uitstrekt over de Egeïsche Kust.

Er ia een woonkamer met keuken en volledig en voorzien van keukengerei. İn alle ruimten is  een airco-systeem/ verwarming voorzien. Op het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de prive baai. Het complex heeft een eigen parkeerplaats, security en een gemeenschappelijk zwembad.

Inrichting van de woning:De woonkamer is uitgerust met satelliet tv en geïntegreerde keuken met een koelkast voorzien van vriesvak, microgolfoven, kookfornuis op gas met ingebouwde oven, koffiezetapparaat,waterkoker, toaster, vaatwasser, wasmachine. handdoeken voor de vaat.2 Moderne badkamesr met douche/ Bad, lavabo en toilet. Het badlinnen is eveneens voor handen.3 slaapkamer: 1 met king-size bed, 1 met een stapelbed en 1 kamer met 2 1-persoonbeddeb. Het bedlinnen is voorzien.

Groot terras met prachtig uitzicht op zee en op het zwembad

Het is verboden te roken in het appartement!

Uitrusting van het complex:  Groot zwembad met kinderzwembad en jacuzzi, fitness centrum met sauna, tennisbaan, café, bar, restaurant, supermarkt, kinderspeeltuin en beachclub, privé parking (elke huurder heeft recht op 1 parking plaats).Gratis draadloss internet en elektrische golfcars voor transport. 24 security in complex aanwezig.Vlakbij zijn leuke originele vissersdorpjes zoals Güvercinlik en Gulluk met pittoreske  visrestaurants welke de vers gevangen vis meteen serveren. U kunt Guvercinlik bezoeken voor de maandag markt of om te genieten van de zonsondergang onder het genot van een heerlijk glaasje Turkse wijn met uitzicht over een fantastische baai.

Het Vita Park golf resort ligt dichtbij Bargilya op ongeveer 15 minuten afstand. U kunt heerlijk golfen op de 18-holes golfbaan van het  Vita Park golf resort

Toegankelijkheid:

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Roken in de vakantiewoning is verboden

Huurprijs:

April - juni: 450,00 Euro/ Week *

Juli en Augustus: 550,00 Euro / Week *

September - november: 400,00 Euro / Week *

*Prijzen voor 2 aansluitende weken of langdurig verblijf op aanvraag.

Bedlinnen ter plaatse beschikbaar voor 15,00 Euro per persoon per verblijf.

Verplichte eind schoonmaak: 65,00 Euro is verplicht te betalen op het einde van elk verblijf.

Waarborg: De waarborg van 200,00 Euro moet ter plaatse bij aankomst  cash betaald worden aan Bodrum Second Home Services. De waarborg wordt op het einde van het verblijf cash terugbetaald wanneer geen schade werd vastgesteld aan de vakantiewoning/ complex.

Luchthavenvervoer: 45,00 Euro (max. 4 personen) enkele rit. Vanaf 5 personen zijn de prijzen op aanvraag.

Huurauto: prijs op aanvraag

Betaling: 50 % van de totale huurprijs moet als voorschot worden betaald op onze bankrekening. Het resterend bedrag moet 8 weken voor afreis voorden gestort op onze bankrekening.

meer info


Geen opmerkingen: