zondag 3 oktober 2010

Vakantiewoning te huur in de ardennen

Vakantiewoning te huur in de ardennen

Midden in de ourthevallei, op 3 km van Hotton, ligt dit kleinschalig vakantiepark. Het is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor gezonde wandelingen door de ardense natuur. Ook andere sportieve activiteiten zoals kayak en mountainbike kan je in de buurt beoefenen. Ook degene die het liever wat rustiger aan doen komen zeker aan hun trekken in Durbuy op 10km, Barvaux op 5km en LaRoche op 15km.

Faciliteiten op het park: Openluchtzwembad met apart kinderbad (open van eind mei tot begin september) , speeltuin, 2 tennisbanen, minigolf, tafeltennis, taverne in juli en augustus.

Onze bungalow biedt slaapgelegenheid aan max 6 personen en is gelegen op het gelijkvloers. Er is een aparte slaapkamer met 2-persoonsbed en een stapelbed, in de living is er een bedcanapé voor 2 personen. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, lavabo en toilet. In de living staat een tv, dvd-speler, radio-mp3 speler. In de keuken is er een microgolf, koffiezet, ...Op het park is er een adsl-hotspot voor wie het werk niet kan laten. Er is een ruim terras met tuinmeubilair.Donsdekens voor 6 personen zijn aanwezig. In het huisje liggen er wandelkaarten en gezelschapsspelletjes ter beschikking.

U kan foto's zien van het huisje en de omgeving op onze WEBSITE:  www.goliatha.somee.com  ook de reisroute en een kalender kan je er terugvinden.

Prijs: 35 euro/dag

          275 euro/week tijdens schoolvakanties

          80 euro/weekend

           plus waarborg

Prijzen zijn steeds alles inbegrepen (water/elektriciteit). Enkel het huisje proper achter te laten.

 

          

 

 

meer info


Geen opmerkingen: