zondag 10 oktober 2010

Een eerstelijns vakantiewoning in Benissa

Een eerstelijns vakantiewoning in Benissa

Een eerstelijns vakantiewoning voor 6 personen in Benissa aan de Spaanse Costa Blanca

 

Deze 6 persoonswoning in Benissa aan de Spaanse Costa Blanca huren. U kunt deze woning huren vanaf 600 euro per week.

 

Locatie: Deze vakantie woning ligt aan één van de prachtige baaien die Costa Blanca heeft. Het is direct gelegen aan de Middellandse zee en bevind zich op een rustig bungalow park tussen Calpe en Moraira. Vanuit de woonkamer heeft u een groots uitzicht op de Middellandse zee en het geweldig rotsmassief Penon de Ifach.

Algemene gegevens van dit huis in Benissa: Deze woning staat garant voor een perfecte zonvakantie. Met een minuut wandelen zit u aan het strand en zee. Een vakantie dichterbij aan het strand is haast niet mogelijk. De woning wordt daarom ook verhuurd vanaf april tot eind oktober. De accommodatie bestaat uit: 3 slaapkamers elk uitgerust met twee grote eenpersoonsbedden, 1 badkamer met ligbad, een ruime lichte woonkamer met balkon, keuken met alle voorzieningen, 2 toiletten, muggenhorren. Er is een TV die aangesloten is op de satelliet met ontvangst van Astra 1 en Hotbird.

Type huis: Vakantiewoning direct aan zee.

Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie: Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen, golf, golfbaan, tennis, tennisbaan, bergsport: (bergbeklimmen, bergwandelingen), waterskiën, paardrijden (manege), windsurfen, catamaran zeilen, kite surfen, zeilen, duiksport: (duiken, snorkelen).

meer info


Geen opmerkingen: