woensdag 8 september 2010

LAATSTE Appartement, GUARDAMAR

LAATSTE Appartement, GUARDAMAR

Woning: mm-naturamar In het nieuwe luxe appartementencomplex Naturamar in Guardamar, hebben wij nog enkele appartementen voor een speciale prijs in de verkoop. Het betreft diverse 2 en 3 slaapkamer appartementen, welke zijn voorzien van een ruime woonkamer, een luxe keuken, 2 badkamers, een zeer groot terras en garage geschikt voor 2 pakeerplaatsen. Het resort is voorzien van een tennisbaan, een basketbalveld, een speeltuintje, grote sub tropische tuinen, een gezamenlijk zwembad met jacuzzi, een mini gym en een gemeenschappelijke zaal met een tv en spelletjes op de begane grond. De penthouses hebben een dakterras van 85 tot 105 m². Door de gunstige ligging op nog geen 300 meter van de uitgestrekte stranden en het centrum van Guardamar, is dit een uitstekende investering. We nodigen u graag uit om dit appartementen resort met ons te bezichtigen.

Plaats: Guardamar De witte schuimkoppen op de branding van het azuurblauwe water van de Middellandse zee laten op ieder een onvergetelijke indruk achter. Het glasheldere water van het met de blauwe vlag uitgeruste strand, nodigt uit tot zwemplezier. Het natuurpark van pijnbomen en palmen biedt de nieuwe jachthaven van Guardamar en de boten een natuurlijk bescherming. Op de kade, die tot ver in de zee door loopt, kunt u fantastisch vissen. Het strand is van wit zand met daarachter mooie duinen.

Life4Sun U bent op zoek naar Zonnig zuidelijk woonvastgoed dat het beste bij u past. Life4Sun kan u daarbij veel zoektijd besparen. Als u een Wensprofiel invult via onze site en dit naar ons stuurt, dan zoeken wij een Spaanse woning die precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Heeft u andere vragen voor ons team? Stel deze dan via het contactformulier op onze site, en wij nemen direct contact met u op.

meer info


Geen opmerkingen: